Sobre Mi


Estic aquí per donar una mirada diferent als teus problemes


Sovint és difícil parlar amb les persones que tenim més a prop sobre certs aspectes de la nostra vida.

No volem preocupar als nostres éssers estimats amb problemes que sabem que els hi poden fer mal. O potser sentim que els altres no acaben de saber com ajudar-nos. O potser ens sentim jutjats. Que consells com “el temps ho cura tot” o “tot anirà bé” no són suficients…

Necessitem ajuda. Una mirada neutra, experta, neta. Algú amb la perspectiva suficient per veure els problemes amb distància i així, poder avançar.

Experiència

Des de ja fa pràcticament 10 anys que em dedico a la psicologia, la ciència que ajuda a les persones a millorar la seva salut emocional. Una etapa apassionant de la meva vida, on he pogut profunditzar encara més en el valor de l’empatia i el tracte humà. Un període de creixement professional, hores i hores davant de pacients i una il·lusió constant per no deixar mai d’aprendre coses noves.

Confiança i seguretat

L’escenari és un dels elements més importants a l’hora de poder abordar la teràpia. Estar tranquil, confiat i sentir-se segur és bàsic per poder parlar lliurement sobre un mateix. És per això que ofereixo dues modalitats de consulta: presencial o online. D’aquesta manera, cada persona pot escollir el context on se senti més a gust.

Els meus tractaments

Mètode cognitiu-conductual

Un model científic en el qual el pacient participa activament de la sessió i on ens centrarem a entendre els problemes dividint-los en petites qüestions. D’aquesta manera, podrem trobar eines útils i adequades per ajudar a cada persona a tirar endavant en el seu dia a dia.

Tractament de les principals problemàtiques

Realitzo teràpies en l’àmbit de l’ansietat, la depressió, el dol, l’autoestima, l’estrès i la gestió interna de les pors. Problemes que sovint formen part de la pròpia vida i que, per algun o altre motiu, ens resulta impossible resoldre sense ajuda.

Sessions adaptades a cada pacient

Els nostres pensaments o el nostre estat d’ànim ens afecten a l’hora d’afrontar una situació. És per això que realitzo sessions completament personalitzades, assistint a cada pacient a trobar les eines més adequades per ajudar-lo a afrontar els seus problemes.

Més dades sobre mi

1.

L’any 2014 vaig publicar el llibre d’exercicis “Mejorar la Memoria es Fácil”, destinat a persones d’edat avançada que volen mantenir la seva ment activa de forma diària i així pal·liar els efectes del deteriorament cognitiu o fer-los el més lleu possible.

2.

Em podeu trobar també al centre Mèdic Doctor Klein de Cardedeu, on treballo com a Psicòloga Especialista en teràpies per a persones Adultes des de l’any 2015.

3.

Formo part d’una petita família de metges. El meu pare és el doctor Josep Juanola, amb qui comparteixo la consulta, metge de família especialitzat en dietètica i nutrició. I el meu germà és el doctor Jordi Juanola, pneumòleg de l’hospital de Mataró i propietari de la Consulta Respira del carrer Jaume Isern de Mataró.

4.

Fora de l’àmbit sanitari, compagino la meva feina com a psicòloga amb la direcció de la revista gastronòmica Maresme Gourmet. Una publicació mensual dedicada a la gastronomia.

Reserva una visita

Per poder concertar una visita, et donem dues opcions: seleccionant un dia al calendari a través de la web o trucant al telèfon 937 986 636


Com funciona?Tria una data al calendari

Utilitza el següent formulari per localitzar la data que millor s’adapti al teu horari.


Online o Presencial?

Totes les meves sessions tenen 1 hora de duració, i les podem realitzar de manera presencial a la meva consulta de Mataró o mitjançant una trucada o videotrucada.


Pagament

Disposem de dues modalitats de pagament: Targeta de crèdit (A través de la plataforma Stripe) o en metàl·lic en el cas de les visites presencials.
gener 2021
Dl Dt Dc Dj Dv
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829